Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuosikokous sunnuntaina 15.8.2021 kello 14

Lisätty 30.06.2021

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen sunnuntaina 15.8.2021 kello 14 alkaen

Oksjärven leirikeskuksessa, Salomaantie 162, Tammela. Tilaisuus on kaikille avoin.  Kokous järjestetään mahdollisimman turvallisesti ja ajankohtana mahdollisesti voimassa olevia rajoituksia noudattaen.  Jos virustilanne tai muut syyt muuttavat suunnitelmia, ilmoitetaan siitä Oksyn www-sivuilla.  Kokousilmoitus on sääntöjen mukaisesti kaksi viikkoa ennen kokousta Forssan Lehdessä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat mm. tilinpäätös, toimintasuunnitelma, talousarvio, hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten (4-6 jäsentä) ja toiminnantarkastajan valinta.  Yhdistys kaipaa edelleen aktiivisia toimijoita, joten paikkoja hallitukseen niin puheenjohtajana kuin hallituksen jäseninä on tarjolla. Terve ja hallittu vaihtuvuus turvaa yhdistyksen toiminnan jatkossakin.

Vuosi 2021 on yhdistyksen 20. toimintavuosi, toivomme runsasta osallistumista juhlavuoden kunniaksi. Tervetuloa vaikuttamaan ja kertomaan omia ideoitanne yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi! 

Yhdistyksen jäsenellä on sääntöjen mukaisesti oikeus saada asia käsiteltäväksi kokouksessa ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Käytännössä kirjeen lisäksi asian voi ilmoitta myös sähköpostilla Oksyn sähköpostiosoitteeseen oksyry@gmail.com. Ilmoitus tulee olla hallituksen käytettävissä viimeistään 18.7.2021.

Näistä linkeistä aukeavat kokouksen asialista ja liitteet tasekirja, toiminnantarkastuskertomus sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio

Kokoukseen liittyvistä asioista ilmoitetaan muutoinkin päivittämällä tätä uutista, joten tarkista tilanne ja kokouksen ohjelma ennen kokousta.