Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuosikokous 9.8.2020 klo 15

Lisätty 21.06.2020

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen sunnuntaina 9.8.2020 kello 15 alkaen Oksjärven leirikeskuksessa, Salomaantie 162, Tammela. Tilaisuus on kaikille avoin.  Kokous pidetäänsään suinkin salliessa leirikeskuksen ulkotiloissa.  Jos virustilanne tai muut syyt muuttavat suunnitelmia, ilmoitetaan siitä Oksyn www-sivuilla.  Kokousilmoitus on sääntöjen mukaisesti kaksi viikkoa ennen kokousta Forssan Lehdessä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat mm. tilinpäätös, toimintasuunnitelma, talousarvio hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten (4-6 jäsentä) ja toiminnantarkastajan valinta.  Tervetuloa vaikuttamaan ja kertomaan omia ideoitanne yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi! 

Yhdistyksen jäsenellä on sääntöjen mukaisesti oikeus saada asia käsiteltäväksi kokouksessa ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Käytännössä kirjeen lisäksi asian voi ilmoitta myös sähköpostilla Oksyn sähköpostiosoitteeseen oksyry@gmail.com. Ilmoitus tulee olla hallituksen käytettävissä viimeistään 15.7.2020.

Liitteenä on tilinpäätös toimintakertomuksineen sekä yhdistyksen hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi.  Kokouksen asialista julkaistaan vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta tämän uutisen yhteyteen.