Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuosikokous 14.8.2022 kello 14

Lisätty 09.05.2022

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen sunnuntaina 14.8.2022 kello 14  

Oksjärven leirikeskuksessa, Salomaantie 162, Tammela. Tilaisuus on kaikille avoin.  Kokousilmoitus on sääntöjen mukaisesti kaksi viikkoa ennen kokousta Forssan Lehdessä.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat mm. tilinpäätös, toimintasuunnitelma, talousarvio, hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten (4-6 jäsentä) ja toiminnantarkastajan valinta. Yhdistyksen toiminta perustuu pitkälti talkootyöhön, yhdistys kaipaa edelleen aktiivisia toimijoita. Tervetuloa vaikuttamaan! 

Yhdistyksen jäsenellä on sääntöjen mukaisesti oikeus saada asia käsiteltäväksi kokouksessa ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun. Käytännössä kirjeen lisäksi asian voi ilmoitta myös sähköpostilla Oksyn sähköpostiosoitteeseen oksyry@gmail.com. Ilmoitus tulee olla hallituksen käytettävissä viimeistään 25.7.2022.  Kokouksen asialista ja kokousasiakirjat julkaistaan vähintään kaksi viikkoa ennen kokousta yhdistyksen www-sivuilla www.oksyry.fi.