Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vuosikokous pidettiin sunnuntaina 15.8.2021

Lisätty 30.06.2021

Tammelan Oksjärven suojeluyhdistyksen vuosikokous pidettiin 15.8.2021. Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös 2020-2021 ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Hannu Nummela ja hallituksen jäseniksi Ari Hutka, Liisa Karikuusi, Pertti Kaunisharju, Eino Kujala, Jukka Okslahti ja Heino Ruottinen. Toiminnantarkastajaksi valitttiin Mika Lehtojärvi.  

Vuosi 2021 on yhdistyksen 20. toimintavuosi, kokouksessa julkistettiin yhdistyksen  historiikki, jonka voit lukea tästä

Kokouksen pöytäkirja ja toimintakertomus löytyvät sivulta vuosikokous ja toimintasuunnitelma sivulta toimintasuunnitelma.

Päätettävien asioiden lisäksi keskusteltiin yhdistyksen toiminnan turvaamisesta. Aktiivisia toimijoita on melko vähän ja he ikääntyvät. Mukaan pitäisi saada uusia toimijoita ja samalla myös nuoria toimijoita. Näin turvattaisiin toiminnan jatkuvuutta

Lue kokonaan »

Vuosikokous pidettiin 9.8.2020

Lisätty 21.06.2020

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 9.8.2020 Oksjärven leirikeskuksessa. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen mukaiset asiat mm. tilinpäätös, toimintasuunnitelma, talousarvio, hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten (4-6 jäsentä) ja toiminnantarkastajan valinta.  

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hannu Nummela, varapuheenjohtajana Jukka Okslahti ja sihteerinä Ari Hutka. Hallituksen jäseninä jatkavat Eino Kujala ja Heino Ruottinen, uutena hallitukseen valittiin Pertti Kaunisharju. Hyväksytty toimintasuunnitelma löytyy sivulta toimintasuunnitelma sekä toimintakertomus ja kokouksen pöytäkirja sivulta vuosikokous.

 

Lue kokonaan »

Oksjärvipäivää ei järjestetä vuonna 2020

Lisätty 30.01.2020

Ennakkotiedoista poiketen Oksjärvipäivää ei järjestetä vuonna 2020. Peruutimme tilaisuuden meneillään olevan pandemian johdosta. 

Lue kokonaan »

Vuosikokous 11.8.2019

Lisätty 10.06.2019

Tammelan Oksjärven Suojeluyhdistyksen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 11.8.2019 Oksjärven leirikeskuksessa. Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös, myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle, päätettiin hallituksen jäsenten ja mahdollisten toimihenkilöiden kulukorvauksista, palkkioita ei makseta, vahvistettiinn toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksun suuruus 15 euroa henkilöltä ja 30 euroa yhteisöltä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Hannu Nummela ja hallituksen jäseniksi edelleen Jukka Okslahti, Ari Hutka, Heino Ruottinen, Eino Kujala, Tuomo Mäkelä ja Toivo Väistö. Toiminnantarkastajaksi valittiin Mika Lehtojärvi ja hänelle varahenkilöksi Markku Kujala. 

 

Sääntömääräisten kokousasioiden lisäksi keskusteltiin Oksjoen pohjapadosta ja lumpeiden niitosta kesällä 2020. Pohjapadon toteutusta ja kustannuksia selvitetään edelleen,yhtenä rahoitusmuotona nousi esiin ranta-asukkaiden ja maanomistajien lahjoitukset. Myös talkootöihin on valmiutta, talkootyötä hallituksen ulkopuolelta voisi käyttää jo asian valmistelussa.  Lumpeidenniittoon palataan seuraavissa jäsentiedotteissa, ranta-asukkaiden halukkuutta omien ranta-alueidensa niittoon tullaan tiedustelemaan. Toimintasuunnitelman mukaan jäsentiedotteiden jakelussa lisätään jakelua sähköpostitse. Tätä varten voi jo nyt ilmoittaa sähköpostiosoitteensa näillä sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Sähköposti on kätevä väline myös talkoiden ja muiden ajankohtaisasioiden tiedotuksessa.

Kokousasiakirjat ladattavissa tästä linkistä.

Lue kokonaan »

Oksjärvipäivä 5.6.2019

Lisätty 26.04.2019

Perinteistä Oksjärvipäivää vietettiin kauniissa kesäsäässä maailman ympäristöpäivänä keskiviikkona 5.6.2019 Oksjärven leirikeskuksessa Tammelassa. Paikalla kävi noin 50 osallistujaa. Iltapäivä ja ilta vietettiin rattoisan yhdessäolon merkeissä mm. luontopolulla, saunoen, runonlausunnasta ja huumorista nauttien.

Tilaisuuden järjestivät yhteistyössä Tammelan kunta ja Tammelan Oksjärven Suojeluyhdistys Ry. Kiitokset kaikille osallistuneille, Tammelan kunnalle ja yhdistyksen talkooväelle.

Lue kokonaan »

Vuosikokous 12.8.2018

Lisätty 21.08.2018

Tammelan Oksjärven Suojeluyhdistyksen vuosikokous pidettiin Oksjärven leirikeskuksella sunnuntaina 12.8.2018.  Sääntöjen mukaisten vuosikokousasioiden lisäksi käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen muuttaminen ja Oksjoen pohjapadon rakentamista. Kokouksessa käsitellyt asiakirjat ladattavissa.  Kokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus tilivelvollisille, hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio esityksen mukaisina. Saantöehdotuksesta korjattiin kirjoitusvirheitä ja tarkennettiin termistöä, asiasisällöllisesti ehdotus hyväksyttiin.  Oksjoen pohjapadosta todettiin, että tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole taloudellisia edellytyksiä padon suunnitteluun ja rakentamiseen. Yhdistys ryhtyy kuitenkin keräämään varoja hankkeeseen siten, että yhdistyksen muu toiminta ja välttämättömät muut  järvensuojelutoimenpiteet turvataan.

Lue kokonaan »

Vuosikokous 13.8.2017 kello 14

Lisätty 07.08.2017

Yhdistyksen vuosikokous sunnuntaina 13.8.2017 kello 14 alkaen.

 

Kokous paikkana tuttu oksjärven leirikeskus, osoitteessa Salomaantie 162

Lue kokonaan »

Vuosikokous 7.8.2016 kello 14.00

Lisätty 09.07.2016

Yhdistyksen vuosikokous Oksjärven leirikeskuksella, osoitteessa Salomaantie 162.

 

Kokous alkaa kello 14.00.

 

Tilaisuus on avoin kaikille paikalle tuleville. Tarjolla kahvia, teetä, mehua. Mahdollisesti jotain pientä juomisen painoksi.

Lue kokonaan »

Kuusensuopursuruostetta syksyllä

Lisätty 06.12.2015
Oksjärvi 19.8.2015 (AH)Oksjärvi 19.8.2015 (AH)
Kuvan kuusi kuvattu Oksjärven rannassa  19.8.2015. Kuusen neulaset ovat kuvassakin selkeästi ruskeita. Samaan aikaan järven pinnalla oli ruskeaa massaa. Vuosikokouksessakin mainittiin järven pinnalla kelluva ruskea aine.
 
Omatoimisen päättelyn perusteellä epäilisin kuusessa ja järvessä olevan kuusensuopursuruostetta. Otin järvestä näytteen pulloon joka oli yön aikana liuennut veteen. 
 
Wikipedian mukaan kyseinen sieni on helmi-itiövaiheessa loppukesällä ja saattaa esiintyä levälauttana järven pinnalla.
 
Pari artikkelia tältä vuodelta
- Pohjalaisen nettisivuilla. Artikkeli julkaistu 3.8.2015.
- Ylen netissä. julkaistu 7.8.2015
 
Lue kokonaan »

Vuosikokous 9.8.2015 klo 14

Lisätty 24.06.2015

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen. Tilaisuus on kaikille avoin. Kokous alkaa klo 14, osoitteessa Salomaantie 162, Tammela (Oksjärven leirikeskus)

Lue kokonaan »

Liity uutiskirjeeseemme

Vastaanota tärkeitä päivityksiä ja uutisia yhdistyksestä Tammelan Oksjärven Suojeluyhdistys ry.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.