Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenyys yhdistyksessä

Perimme vuosittaisen jäsenmaksun. Erityisprojektien rahoituksen hankkimisessa lähestymme Tammelan kuntaa. Otamme vastaan lahjoituksia ja kannatusmaksuja.

Oksyn tilikausi on 1.6.–31.5. Jäsenmaksu, kannatusmaksu tai järvensuojelumaksu on 15€. Yhdistyksen vuosikokous päättää jäsenmaksun summan. Yhteisöjäsenille maksu on 30€. 

Jäsenyys ja tiedotteet eivät liity toisiinsa. Tiedotteiden mukana lähetettävä tilisiirtolomake on tarkoitettu helpottamaan maksujen kohdentumista lähetettyihin tiedotteisiin. Useasti jäsenmaksun maksaa joku muu kuin, minne tiedote on postitettu. Usein jäsenmaksun maksaa myös samassa taloudessa useampi henkilö.

Tiedotteet ja tilisiirrot

Tiedotteet ja tilisiirrot lähetetään Tammelan kunnalta saadun asukas – ja maanomistus- luettelon mukaisesti kaikille, jotka ovat Oksjärven kanssa tekemisissä. 

Aikaisemmin lähetetyt tiedotteet 

Jäsenen eroaminen tai erottaminen

Jäsen voi erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai puheenjohtajalle tai ilmoittamalla eroamisestaan yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi.

Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyslain 14§:ssä mainittujen erottamisperusteiden nojalla.

hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, kun jäsen on jättänyt jäsenmaksunsa suorittamatta viimeksi kuluneelta ja kulumassa olevalta toimintavuodelta.